Föreningen

Tärna Snöskoterklubb är en anrik klubb som fortfarande håller igång med motorsport. Mest är det motocross under sommarhalvåret men även skotercross under vintern. Intresset för motorsport ökar stadigt och klubben är viktig för fortsatt utveckling.

Vi driver motorstadion Raven Hill en bit utanför Hemavan. Där gör vi det möjligt för barn,ungdomar och vuxna att köra motocross på sommaren och skotercross på vintern. En del tävlar men de flesta kör enbart för att det är så himla kul! Aktiviteterna är ett bra komplement till andra fritidsaktiviteter i Hemavan Tärnaby.

Våra planer för 2018 är att göra banan bättre, längre och attraktivare för alla åldrar. Vi har köpt in vindskydd som ska ställas på plats till sommaren och en del utrustning som behövs för att ordna en bra bana.

För att vi ska växa och utvecklas är intäkter i form av medlems- och träningsavgifter jätteviktiga! Bli medlem du också - läs mer under Bli medlem.

Välkommen in i klubben och välkommen att komma och köra eller bara titta på!

Uppdaterad: 02 JAN 2018 20:27

Postadress: